Projekt budynku mieszkalnego wielorodzinnego z parkingiem podziemnym i naziemnym.

Lokalizacja: ul.Żwirki i Wigury we Wrocławiu. (Muchobór Wielki)

Inwestor: Satcontrol Maciej Szechyńsi 

Autorzy: Michał Olejnik, Joanna Osojca, Mateusz Dołęga, Marcin Królikiewicz

Projekt : I Q 2018 roku

Powierzchnia całkowita: 2892,21 m2

Powierzchnia użytkowa lokali mieszkalnych: 1643,94 m2

Ilość lokali mieszkalnych: 34

Opis: Projekt przewiduje wykonanie kameralnego budynku wielorodzinnego o niewielkich gabarytach z wewnętrznym dziedzińcem. 

Budynek zaprojektowany został na planie litery C i zorientowany tak, aby mieszkania uzyskały jak najwięcej południowego nasłonecznienia

Elewacje budynku w jasnych kolorach z podkreśleniem okien dzięki obwodowym łamaczom światła. Cokół budynku podkreślony został poprzez zastosowanie płyt włókno-cementowych Equitone.
Wszystkie mieszkania zaopatrzono w balkony, a dla mieszkań wyższych kondygnacji dodatkowo przewidziano tarasy.